Virtuel kunstudstilling i Kunstgruppen Djurs

Virtuel kunstudstilling i Kunstgruppen Djurs

Virtuel kunstudstilling, fordi Covid 19 har forpurret, at KGD, Kunstgruppen Djurs, kunne udstille fysisk på KulturHotellet i Rønde. Derfor denne virtuelle udgave, hvor man også kan downloade en brochure for hver kunstner.

Man kan godt som udøvende kunstner gå lidt i stå, mens hele Danmark er lukket ned. Hvad betyder det for produktionen, at vi er begrænsede i vores udfoldelser? Ja, selvfølgelig påvirker det os mentalt og fysisk, og udfordringen er derfor at gøre noget mere for ikke at gå i lavere mood, gå i stå…

”Bliv hjemme” har i bogstaveligste forstand været Lis Kohls udfordring, så hun har malet det, hun så, mens hun var hjemme. Hun har været i hjemmeskoling ved at sætte sig selv på opgaven at opfriske perspektiv-tegning, når hun maler naturalistisk. Se værkerne ”Det blå gardin” og ”Bregne i vindue”.

Virtuel kunstudstilling i tre områder

Nete Thomsens malerier er delt i tre områder: Nærheden, fantasi og lys. Nogle malerier viser motiver fra hendes nærområde, med fokus på at male det øjet ikke ser. Forgrunden, der fylder det meste af synsfeltet, bliver sorteret fra. Et fotografi viser det, og der er forgrunden ofte i vejen, jeg forsøger at integrere den. Fantasien har været motivsøgeren i træernes bark, og endelig er lyset temaet for de sidste billeder.

www.liskohl.dkwww.meller-thomsen.dk


Vejledning til udstillingen

I denne viturelle udstilling kan man komme nærmere og nærmere de udstillede værker.

  1. Vælg lokale / kunstner
    1. Her kan man også hente brochure ved at trykke på ikonet med brochure
  1. Vælg væg i lokaler med 3 vægge, tryk et vilkårligt sted på væggen.
  2. Tryk på det billede du ønsker at se nærmere på
    1. hold musen over billedet, og et forstørret udsnit vises til højre.
    2. Når du er på en side med et enkelt billede kan du bladre frem og tilbage mellem billederne.
  3. Gå til bage til et lokale og vælg udgang. og giv os gerne en tilbagemelding ved at trykke på ”Gå til evaluering”, det tager 5 sekunder.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere og/eller købe, kan du enten ringe, sende sms eller skrive mail til kunstneren. Telefonnummer og mail, står ved billederne.