Plakat Mary TuxenVejen ad hvilken…. er temaet for billedkunstneren Mary Tuxens nye udstilling på Kulturhotellet i Rønde.

På min udstilling på Kulturhotellet i Rønde har jeg valgt at vise de sidste nye af mine malerier sammen med en del af de billeder, der er blevet skabt gennem de sidste 25 år. Derfor temaet ”Vejen ad hvilken……..”, fortæller Mary Tuxen, der er medlem af KUNSTgruppen DJURS.

Landskab, natur, hav, strand eller stemninger er ofte baggrunden for Mary Tuxens abstrakte værker, hvor man tydeligt fornemmer det intuitive/ekspressionistiske udtryk i dristige og markante farver.

På udstillingen vises billeder malet med akryl på både lærred og papir

Mary Tuxen bor i Uggelhuse, midt i den smukke natur ved Randers Fjord, og er vokset op på det skønne Ærø.
Begge steder spiller en stor rolle for min inspiration og mit maleri. Når jeg maler, tager jeg på en rejse ind i farvernes verden – en spændende rejse med masser af glæde, udfordringer og stræben efter det maleriske, forsætter Mary Tuxen.

Mary Tuxen har modtaget undervisning på Randers Kunstskole, hos andre kunstnere og på Århus Kunstakademi. Man kan se mere om Mary Tuxen og hendes arbejder på tuxen-art.dk

Udstillingen kan ses fra den 7. september – 9. oktober på Kulturhotellet i Rønde. Åbningstiden er alle dage 8.00 – 17.00. Adressen er Kulturhotellet, Hovedgaden 10, 8410 Rønde

 

FAKTA
KUNSTgruppen DJURS består af mere end 30 kunstnere og kunsthåndværkere fra Djursland og opland.
Gruppen arbejder på at fremme forståelsen af kunst, kunsthåndværk og kunstneriske værdier gennem udstillinger, foredrag, kurser, kunstnerbesøg og ekskursioner.
Se kunstnerprofiler mm. på www.kunstgruppendjurs.dk