Fuglsøcentres frie fugle

[one_half]

Fuglsøcentrets frie fugle - kunstudstilling
Fuglsøcentrets frie fugle kunstudstilling 11.4.2015 – 30.6.2015
Fuglsøcentrets frie fugle
Ingolf Steffensen
Fuglsøcentrets frie fugle
Nete Thomsen
Fuglsøcentrets frie fugle
Annelise Bugge Lund
Fuglsøcentrets frie fugle
Kate Sandberg

 

 

Fuglsøcentrets frie fugle
Vibeke Nilars

 

[/one_half][one_half_last]PRESSEMEDDELELSE

 

FUGLSØCENTRETS FRIE FUGLE – kunstudstilling

Fuglsøcentrets Frie Fugle  er temaet for KUNSTgruppen DJURS nye forårsudstilling i Fuglsøcentret.

I alt fem kunstnere fra KUNSTgruppen DJURS udstiller billedkunst og skulptur på Fuglsøcentret. Det er billedkunstnerne Nete Thomsen, Annelise Bugge Lund, Kate Sandberg og Vibeke Nilars og skulptør Ingolf Steffensen, der sammen har skabt en spændende forårsudstilling.

Der er fernisering på udstillingen på Fuglsøcentret lørdag den 11. april kl. 14. – 16. Alle er velkomne.

Nete Thomsen maler naturalistisk, og hendes primære inspirationskilde er rejser til og fascination af Island, og man vil på denne udstilling kunne se værker, der beskæftiger sig med fugleperspektivet på landskabet samt værker med fuglemotiver.  Man fornemmer klart den ro og undren, Nete oplever i Islands rå natur.

Annelise B. Lund udstiller fuglemotiver. Fuglenes ageren, hyggen og hakken fortolkes både realistisk og med fri fantasi. Der arbejdes med akryl og spartel, og billederne bygges op i lag for at opnå balance mellem farve og lys. Inspirationen hentes i det nære, men også fra mere eksotiske himmelstrøg.

Kate Sandbergs arbejder spænder farve- og motivmæssigt vidt, idet hun er inspireret af både det nordiske lys og motivvalg, men også af en anderledes farveskala og motivvalg inspireret af Kates tidligere bopæl i Nordafrikanske lande. De foretrukne arbejdsformer er oliemaleri, collage og blandform.

Vibeke Nilars speciale er story-telling picture. Vibekes verden er fuld af form og farver, og hun er inspireret af naturen og drømmeverdenen og heraf opstår finurlige og fortællende værker, som inviterer beskueren til at følge med ind i en verden fuld af historier.

Ingolf Steffensen udforsker de forskellige jerntypers muligheder og egenskaber i en kunsterisk skabelsesproces. Ingolf arbejder spænder fra modernistiske skulpturer, hvor det rustfri stål spiller sammen med eller op imod cortenstålets rustrøde farve til de mere specielle assamblager.

En kraftfuld og dejlig kunstudstilling venter publikum på Fuglsøcentret.

Udstillingen kan ses fra den 11. april indtil den 30. juni på Fuglsøcentret. Åbningstiden er alle dage 10.00 – 17.00. Adressen er Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel.

 

FAKTA
KUNSTgruppen DJURS består af mere end 30 kunstnere og kunsthåndværkere fra Djursland og opland.
Gruppen arbejder på at fremme forståelsen af kunst, kunsthåndværk og kunstneriske værdier gennem udstillinger, foredrag, kurser, kunstnerbesøg og ekskursioner.
Se kunstnerprofiler mm. på www.kunstgruppendjurs.dk [/one_half_last]