Fugle i Flok Turner Blåt 100x80cmPressemeddelelse:

Kunstgruppen Djurs.

Kultur Hotellet i Rønde.
Hovedgaden 10, Rønde 8410
Man-Ons 9-15.30,  Tors 9-16, Fre 9-14
01.juni – 26.juni 2015

Bodil Bossy i Kulturhotellet

Himmel og Hav’  

Naturen er uforudsigelig og omskiftelig i konstant forandring, dens skønhed er livgivende, opløftende og forunderlig, den er nær og fjern, oprørt til tider, men altid inspirerende, fra disse indtryk skaber Bodil en stemning i sine malerier, og udtrykker sig i nuancer af farver, der giver genklang af naturens univers.

I gruppen ’Hav Vand Fugl og Fisk’ er inspirationen hentet fra naturens farver og spænder fra nuancer af turkis og blålige toner, til et udbrud af varme stærke farver som ’Fugle i Flok’  befinder sig i under varmere himmelstrøg.

I gruppen ’Himmel-Skyer’ som består af landskabsmalerier, blev Bodil inspireret af Wm. Turner, der som kunstner var opmærksom på de sanselige elementer i landskabet, formuleringen af disse gav hans malerier deres emotionelle virkning. Bodil er dybt fascineret af Wm. Turner og beundrer de sanselige og stemte udtryk i hans værker.

 

FAKTA
KUNSTgruppen DJURS består af mere end 30 kunstnere og kunsthåndværkere fra Djursland og opland.
Gruppen arbejder på at fremme forståelsen af kunst, kunsthåndværk og kunstneriske værdier gennem udstillinger, foredrag, kurser, kunstnerbesøg og ekskursioner.
Se kunstnerprofiler mm. på www.kunstgruppendjurs.dk

 

Kunstner Bodil Bossy

Dådyrvej 6,  8400 Ebeltoft, Mo: 23275791,

Bodilbossy1945@gmail.com, www.bodil-bossy.dk