Detaljer om arrangement :

30./7. 2015 kl. 17:00 Vibeke Nilars, Annelise Lund og Ingolf Steffensen
Fernisering
Kunstudstilling : Vibeke Nilars,Anne Lise Bugge Lund og Ingolf Steffensen.
Torsdag den 30.7. kl. 17Vikeke Nilars fortæller
Min inspiration er naturen, kulturer, drømmeverdenen og verdens gang.

Mit udtryk er fabulerende og en leg med farver og materialer.

Udfordringen ligger i lyset og det er i mellem-rummene meningen kan findes.

Annelise Bugge Lund fortæller
Jeg bor i Ebeltoft og har i adskillige år været aktiv i det kunstneriske miljø på Djursland. Jeg er formand for Kunstgruppen Djurs, som er en kunstner sammenslutning med 30 aktive djurs-kunstnere, en gruppe jeg har haft stor fornøjelse af samarbejde med siden 2009.

Jeg arbejder med billedkunst og keramik. Mine billeder er både abstrakte men kan også bevæge sig over i realismen. I de abstrakte billeder opstår motiverne ofte spontant, under arbejdet med lærredet som aftryk af mange lagrede indtryk samlet gennem tiden, på rejser eller i de nære omgivelser. I perioder arbejder jeg med temaer, og forfølger et bestemt emne, maler udsnit af et billede, eller videreudvikler motivet. Farverne er det, der optager mig mest, farver kan være mystiske, magiske og smukke på samme tid. Farvernes dybde og kontrast, nuancernes variation, kombineret med forskellige penselstrøg skaber en levende og spændingsfyldt billedoverflade. Jeg foretrækker akrylfarverne, intensiteten og hurtigheden passer til min arbejdsrytme og min teknik.

Ingolf fortæller:
Et mangeårigt arbejde med jern og sten danner baggrund for mine skulpturer.
Det formmæssige udgangsparti for skulpturerne er grundformerne kuben, rektanglet og kuglen. Ved hjælp af de sammenførte grundformers indbyrdes samspil og i deres kommunikation med sten og omgivelserne udtrykker jeg mig i modernistiske metaforer.
Jeg udforsker de forskellige jerntypers muligheder og egenskaber i kunstnerisk skabelsesproces. Produktionen spænder fra de mere traditionelle modernistiske skulpturer, hvor det rustfri ståls blanke overflade spiller sammen med eller op imod cortenstålets rustrøde farve, til de mere specielle assamblager, hvori jernet sammenføjes på en malet baggrund. Også stålets voldsomme møde med granitten stenen er vigtig inspirationskilde for mig.

Udstillingen kan ses i pavillonens foyer til den 19 aug.


Kontakt venligst
Kulturhuset Pavillonen
Tlf.: 86 32 16 33