[one_half]
Maler
Susanne Mosegaard, Torvet 2, 1. Th., 8500 Grenaa
Tlf. 40187829

www.susannemosegaard.dk/
Myartspace.dk
Send mail til Susanne


 

 

Født og opvokset i Grenaa på Djursland.

Autodidakt.

August 2011 blev jeg optaget i Kunstgruppen Djurs.

Jeg arbejder med blomstermotiver for at kunne lege med farver, former, lys og skygger. Den røde tråd i mine billeder er, at blomsterne har bløde runde former, som jeg prøver at frembringe ved hjælp af lys og skygger. Jeg maler klare farverige billeder, som ofte er provokerende sammensat i sine store flader, men de fungerer alligevel. Jeg bruger megen tid på, at arbejde med farverne i billedet. Min idé med blomstermotiverne er, at beskueren skal kunne fornemme, at blomsten på billedet vokser ud af billedet. 

Det nye jeg arbejder med er at lære forskellige oxideringsprocesser at kende. Lege med materialer, der er levende på den måde, at hvis selve oxideringsprocessen ikke stoppes ved at forsegle den, arbejder den videre og vil blive ved. Jeg har ingen magt over naturens gang.  Jeg kan forme den og forberede den på processen. Jeg kan have en idé og et ønske om, hvordan billedet skal udforme sig, men det er og vil blive et levende billede til det forsegles i den ønskede form, farve og udtryk.

Derudover arbejder jeg også med forskellige former for udtryk. Jeg bruger/laver masker, mannequindukker o.l., som jeg bl.a. placerer på lærreder, træplader, jernplader o.a.. Jeg prøver, at skabe en stemning, mystik… er der en historie i billledet eller kan der blive en historie, måske ingen af dele, men bare en spændende oplevelse.

 Min digitale fotokunst bruger jeg bl.a. til at udtrykke og fortolke følelser ved hjælp af billedbehandling og teknikker.

En udstilling på Galleri Gallo i Århus 2013 fik en omtale i Kunstavisen.  Omtalen kan læses i Kunstavisen nr.3/2013 under overskriften ”Kunst som forløser, Digital fotokunst med strejf af surrealisme”

KØBEKÆLLING

Jeg har deltaget i flere spændende projekter bl.a. KØBEKÆLLING – et kunstnerisk samarbejde med forfatter Anne Dyhr og 9 kunstnere, der hver især skulle fortolke forfatter Anne Dyhrs roman KØBEKÆLLING.

Jeg bidrog med min digitale fotokunst, der blev til 2 kunstplakater, hvorigennem jeg fortolkede historien med de følelser og indtryk jeg fik ved gennemlæsningen af bogen.

Der blev lavet en særudstilling på Galleri Grevelsgaard. Billederne kan på www.susannemosegaard.dk

Cancer Fonden, Danmark Rundt 2017.

Et andet utroligt spændende projekt, har været en plakat for Børne Cancer Fonden, Danmark Rundt 2017.

Jeg blev kontaktet af den lokale repræsentant for Børne Cancer Fonden Djursland. Projektet lød på, at jeg skulle lave en plakat, der kun omhandlede Djursland. Plakaten blev trykt i 300 eksemplarer, nummererede og signerede og solgt, hvor salget blev overrakt til Børne Cancer Fonden.

Jeg valgte, at bruge min digitale fotokunst til projektet. 

Den måde, jeg synes, jeg bedst kunne repræsentere Djursland på, var igennem billeder. Jeg kontaktede forskellige seværdigheder og attraktioner på Djursland og kom i kontakt med utrolig mange søde mennesker, der bidrog med billeder til plakaten

[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]