[one_half]

Bodil Strand Bossy

Daadyrvej 6,

8400 Ebeltoft,

telefon: + 45 8634 6813, Mo: +45 23275791
Send mail til Bodil

 

Kunsten er mange ting i mit liv, jeg er autodidakt, holder meget af at male, især når jeg får inspirationen fra rejser og møder mange forskellige mennesker og oplever deres kultur, som de udtrykker i deres egen kunst., hvilket har givet mig inspiration til at male disse forskellige temaer men mest er glæden ved at male drivkraften i min kunst.


Impressionistiske Portrætter

At portrættere mennesker er en invitation til deres personlighed og livsbane, en spændende opgave for mig at udføre i et maleri. Jeg har koncentreret mig om de impressionistiske malere i det 19.-20 årh., her i blandt store navne som Paul Cezanne, Vincent Van Gogh, Picasso, Edward Munch.


Den Australske Aborigine

Disse fantastiske nomadefolk har bosat sig i den Australske ørken for ca.50.000 år siden. ’ULURU`, klippeformationen som også kaldes Ayers Rock, er hvor disse oprindelige mennesker stadig lever i deres kultur, som de udtrykker i ’Storrytelling`og rituelle danse, de fortæller myterne om hvordan de skabende højre ånder fra universet nedfældede sig i dyre-skikkelser ved denne klippe og således begyndte den aborigine historie som de fortsat fortæller om i dag. Mine malerier ’udsprang’ efter et besøg på ’ULURU’ Klippen.


[/one_half][one_half_last]

Toner af Blåt

Blå er troskabens og det hemlighedsfuldes farve, men også farven for fjernhed og udlængsel. Det er tænknings farve. Blå er himlen og havets farve, og liv opstår. Farven blå har fundet en plads i menneskets hjerte. Ofte kommer tingene til os: ’Blot ud af det blå`sker det`, som vi siger ,hvilket også skete for mig i disse malerier.


Den Eksotiske Jungle Verden

Mine rejser i Sydamerika og Mexico har givet mig inspirationen til at male oplevelser fra jungleområder jeg besøgte, omgivet af palmetræer og verdens største vandfald ,’Iguazu Vandfaldende’ på grænsen mellem Argentina og Brazilien. Men også besøg hos de indfødte stammer i Jungleområdet på Amazonfloden, tæt ved Peru har givet mig Følelserne , stemningen og atmosfæren, som jeg oplevede i junglen. Den har sat sine spor og skubbet mig videre til stilen og farverne i mine malerier

[/one_half_last]