[one_half]

Anette Vendelboe

Fyrreparken 27, 8400 Ebeltoft
Tlf. 22 92 72 65

www.vendelboe-art.dk
Send mail til Anette

 

Anette Vendelboe er født i Brønderslev i 1965 og er opvokset på Mors, har tilbragt 25 år i og omkring Horsens/ Juelsminde, og bosat i en 3-års periode i Schweitz.

Anette er autodidakt tegner og maler, dog med et 1/2 år ophold på Horsens Kunstskole i 1998.

Fra 1985 – 1996 arbejdede hun jeg som tegner på Horsens Folkeblad, offset-trykkerier og reklamebureauer.
Idag er hun ansat indenfor sundhedssektoren på Rehabilitetscenter Posthaven i Grenå, hvor hun beskæftiger mig med træning/aktivitet.

At være kreativ arbejdende er en stor del af hendes liv, og inspirationen til sine billeder finder hun i den smukke natur, som findes lige udenfor hendes dør i Ebeltoft. Hun nyder dagligt at færdes langs stranden eller i skoven på alle tider at året, og kommer ofte hjem med et eller andet spændende motiv til et nyt billede.

Specielt er Anette meget optaget af havet, som er et helt fantastisk element ved at være i evig bevægelse. Inspiration finder hun også, når hun af og til bevæger mig rundt i kajakken på Ebeltoft Vig, hvor specielt den kolde årstid kan være helt unik med iskold klart vand under kølen. Duft, lys og lyd når en højere enhed, og ideerne til nye billeder står i kø.

Akryl er hendes foretrukne materiale, men olie og tush kan også blive arbejdet ind i billederne – foruden sand/jord/strå eller papir, som giver en dejlig stoflighed i udtryksformen.

Hun har bl.a. udstillet på: Horsens Kunstskole, Kunst & Café i Løsning, FuglsøCentret, Posthaven, Træningsafd. i Tirstrup, Ebeltoft Kunstforenings Påskeudstilling 2013.[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]