Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling i uge 42 i Kulturhotellet

17. oktober 2021-14:00 - 24. oktober 2021-16:00

Ferniseringen afholdes den 17. oktober kl. 14.00 og Ferniseringstalen holdes af Riber Hog Anthonsen, formand for udvalget for plan, udvikling og kultur

Et helt fast kunstevent på Djursland, er den årlige udstilling fra Kunstgruppen Djurs. Men i år er udstillingen ændret: Fra forår til efterår og nu både i Rønde og i cyberspace.
I år har ikke alt været som det plejer. Heller ikke for Kunstgruppen Djurs. Normalt indbyder Kunstgruppen Djurs til udstilling, når foråret kommer. Men i år er den store årlige udstilling rykket her til efteråret – og på flere platforme.

I uge 42, fra søndag den 17. oktober, udstiller medlemmer fra Kunstgruppen Djurs værker på efterårsudstillingen KGD21 på Kulturhotellet i Rønde.

De udstillede værker vil spænde fra maleri og udtryksfuld keramik til foto og skulptur. Lyse kår for lokal kunst I en hel uge kan publikum dagligt møde kunstnerne bag værkerne på Kulturhotellet og få en snak om kunst, kunstens muligheder og hvad et lokalt kunsterliv betyder for udviklingen af Djursland. – Kunsten på Djursland rykker. I slipstrømmen fra den store nedlukning, er utraditionelle udtryksformer, medrivende events, nye typer udstillinger, artwalks, kunstnerhaver, pop-ups og kunsthaller blevet rullet ud. Det tegner lyst for kunsten på Djursland.

Ny virtuel udstillling
Kunstgruppen er selv i en proces hvor nytænkning, alternative udstillinger og nye platforme er sat i spil for at finde nye veje for lokal kunst. Første skridt tager kunstgruppen på efterårsudstillingen, som suppleres med en virtuel kunstudstilling.
For når den fysiske udstilling lukker, fortsætter udstillingen i det virtuelle galleri, hvor gæsterne online kan fordybe sig i efterårs-værkerne, på ny og utraditionel vis. Den fysiske udstilling i Rønde er åben fra den 17. til 23. oktober. Herefter tager den virtuelle udstilling over på websiden www.kunstgruppendjurs.dk.

Udstillere efterårsudstillingen KGD21:
Billedkunstner Nete Thomsen
Billedkunstner Claus Villy Mokvist
Keramiker Carla Milthers
Billedkunstner Margith Kostending
Billedkunstner Lisbeth Støttrup
Billedkunstner & Keramiker Kirsten Neimann Andersen
Skulptør Ole Melin-Nielsen
Billedkunstner & Fotograf Hans Nielsen
Billedkunstner Ulla Philbert
Udstillingsperiode 17.10.21 – 24.10.2021
Åben dagligt fra kl. 11 til 16
Sted: Kulturhotellet Rønde

Detaljer

Start:
17. oktober 2021-14:00
Slut:
24. oktober 2021-16:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , , ,

Arrangør

Kunstgruppen Djurs

Sted

Kulturhotellet i Rønde
Hovedgaden 10
Rønde, 8410
+ Google Maps
Telefon:
4
Se Sted hjemmeside