Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gitte Müermann og Kirsten Illeborg udstiller i Kulturhotellet

1. oktober 2021 - 31. oktober 2021

Gitte Müermann og Kirsten Illeborg udstiller i Foyeren i Kulturhotellet i Rønde

[one_half]

Gitte Müermann

Billedkunstner
Havbakken 17,
8420 Knebel
Tlf. 20332330

www.knebelart.dk  

www.kunstnergruppen-roende.dk

Send mail til Gitte


 

Mine malerier er malet med akryl, da dette materiale passer godt til mit temperament. Min inspiration får jeg hovedsageligt fra mit liv ved Knebel Vig. Jeg bor kun 40 m. fra vandkanten, og jeg nyder dagligt lysets spil i havet samt de mange pragtfulde sol op og nedgange.
Udover livet ved Knebel vig, elsker jeg at rejse, så jeg har også fået megen inspiration fra rejser i Norge, Færøerne, Island, Cypern, Thailand, Malaysia med de mange skønne omliggende øer.
Det er altid lysets påvirkning på omgivelserne der for mig starter et maleri.
Deltaget i kurser hos: Århus Kunstakademi, Kunst og Designskolen for billedkunst i Århus i 4 år. Har haft diverse kurser i croquitegning, akryl og akvarel her og i udlandet. Gennem den undervisning om farver og former, har jeg lært mange forskellige teknikker, og på den baggrund, fundet min egen arbejdsform.

Jeg har de seneste år haft en lang række udstillinger i banker, kunstforeninger, firmaer, gallerier og to særudstillinger i Ebeltoft Kunstbygning.
Galleri Lykkegaard skrev i deres anmeldelse citat:
”Få formår som Gitte Müermann indenfor en så stram afstemt farveverden, at få beskueren til at glemme farverne og fokusere på motiv og helhed.
Det er i og for sig lige meget, om det drejer sig om landskaber eller mere abstrakte motiver – Gitte har beskueren helt i sin vold og giver en omvisning i et spændende, eget univers”.[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]

Billedkunstner
Kirsten Illeborg, Mols Bjerge Vej 20, 8420 Knebel
Telefon: 42 80 18 48
Send mail til Kirsten


 

Jeg bor midt i Mols Bjerge omgivet at den natur, som er en del af mig. Den inspirerer mig i min leg med streger og malemedier, og med ord som byggeklodser. Langs stranden finder jeg ting: et stykke drivtømmer, en sjov sten m.m., der får andet liv og et nyt udtryk. Derfor er matrialerne i mit værksted mangfoldige. Stemningen og min nysgerrighed bestemmer udtrykket i billeder og andre værker.

Jeg har illustreret 4 børnebøger: to sangbøger hver med 17 sange skrevet af mig og med musik af komponisten Erik Sommer på forlaget Dansk Sang, samt to børnebøger skrevet af forfatter Lisbeth Weitemeyer udgivet på forlaget Historia. Fra disse ses et par illustrationer.

Detaljer

Start:
1. oktober 2021
Slut:
31. oktober 2021
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Kunstgruppen Djurs

Sted

Kulturhotellet i Rønde
Hovedgaden 10
Rønde, 8410
+ Google Maps
Telefon:
4
Se Sted hjemmeside